Hvilket MicroSD-kort kan jeg bruge med min EVO / EVO II Drone? og hvor er kortporten?

Hvad er vægten og dimensionerne af min EVO/EVO II Drone? Læsning Hvilket MicroSD-kort kan jeg bruge med min EVO / EVO II Drone? og hvor er kortporten? 2 minutter Næste Autel EVO II Dual Camera Specifikationer

Hvor er micro SD-kortet i min EVO / EVO II?

Micro SD-kortet er placeret bag en klap på højre side af EVO og på venstre side af EVO II (på højre side af EVO II er der en USB-C port).

SD CARD IN EVO DRONE

Mico SD-kort er placeret på venstre side af EVO II og højre side af EVO

For at få adgang til micro SD-kortet skal du holde din drone vendt væk fra dig og fold armene ud på den relevante side af dronen, og brug derefter din finger eller en mønt til at åbne klappen under ventilen. Tryk let mod micro SD-kortet for at skubbe det ud (du vil høre et lille klik), og fjern det derefter fra åbningen.

For at udskifte dit micro SD-kort, indsæt det tilbage i åbningen og tryk forsigtigt, indtil det klikker på plads, og luk derefter klappen.

Hvilke Micro SD-kort kan jeg bruge med min EVO / EVO II?

EVO og EVO II bruger begge MicroSD-kort. EVO understøtter MicroSD-kort med en kapacitet på op til 128 GB og EVO II op til 256 GB. Vi anbefaler følgende minimumskorthastigheder:

  • 1080p HD eller lavere video: UHS-I U1 eller V10 kort
  • 4k-video: UHS-I U3 eller V30
  • 6k/8k video: V60 eller V90