nano battery

Sådan oplades EVO Nano-seriens dronebatteri

Oplader EVO Nano Drone batteri

Her vil vi introducere, hvordan du oplader batteriet på to måder:

  1. Oplad batteriet gennem flyet;
  2. Brug multioplader til at oplade et eller flere batterier.

Når batteriet er slukket, skal du trykke på tænd/sluk-knappen i et sekund for at se batteriindikatoren. Hvis batteriet ikke er fuldt, kan du oplade det før en flyvning. Du kan oplade batteriet på to måder.

Flyets batteri og fjernbetjening kan bruge den medfølgende oplader og kabel til opladning.

Metode 1: Du kan oplade batteriet gennem flyet.

  1. Indsæt batteriet i flyets rum, og sørg for, at det er helt ind.
  2. Tilslut USB-C-opladningskablet til porten bag på flyet, og tilslut den anden ende (strømadapter) til AC-strømforsyningen (100-240 V, 50/60 Hz).
  3.  I opladningstilstand vil flyets batteristrømindikator blinke gentagne gange og angive den aktuelle strøm. Når alle batteriniveauindikatorer er slukket, viser dette, at det intelligente flybatteri er fuldt opladet.

 Tag venligst opladeren af for at fuldføre opladningen.

Metode 2: Du kan bruge multiopladeren til at oplade et eller flere batterier på én gang.

Multi-oplader kan udvide batterigrænsefladen til at være flere. Den kan bruges med EVO Nano standardadapteren, som kan tilslutte op til 3 EVO Nano batterier til opladning.

use mutlicharger charger battery

  1. Tilslut EVO Nano-standardadapteren til strømstikket (100-240V), og sæt derefter opladningsstikket i multi-opladerens strømport. Efter tænding vil LED-indikatoren lyse og vise et blåt lys eller et grønt lys.
  2. Indsæt flyets batteri i EVO Nano multioplader port for at starte opladningen. Når den er sat i, begynder indikatorlyset at blinke langsomt. Når alle batterierne er fuldt opladede, vil indikatorlyset være slukket.

Dæk ikke overopladningen under opladning.